Referenties

Referenties

Opdrachtgevers

Prettige samenwerking met Frances van Hek en Lara Overeem. Beiden zijn goed bereikbaar, zowel via de mail als telefonisch. Bij het uitzetten van een langdurige periode, bijvoorbeeld in de zomerperiode wordt er fijn met ons mee gedacht. Zo hebben wij binnen Koetshuys Erica al meerdere keren een ZZP'er langdurig kunnen inzetten. Gemaakte afspraken worden nagekomen en indien er zaken onduidelijk zijn wordt dat afgestemd met de ZZP'ers en de medewerkers van Koetshuys Erica. Ik heb Excellent HomeCare al meerdere keren aanbevolen bij mijn mede collega's van Domus Magnus."
Krista Suvee - Coördinator Zorg Koetshuys Erica - Domus Magnus

''Wat ik nou zo prettig vind is de enorme betrokkenheid, de korte lijnen en dat de positieve punten en aandachtspunten worden teruggekoppeld om zo met elkaar de beste zorg en welzijn te kunnen leveren aan onze bewoners''
José Wels, locatiemanager Villa Pavia Zeist

Fijne samenwerking met Frances van Hek en Lara Overeem van Excellent HomeCare.
Wat zowel zij als ik als opdrachtgever belangrijk vinden is een goede kwaliteit van zorg die door de zorgverleners geleverd wordt.
Excellent HomeCare is goed bereikbaar, denkt mee, werkt snel en komt gemaakte afspraken na. Voor mij een reden om graag met hen samen te werken.
Ruth Nijhof, locatiemanager Martha Flora Hilversum

Excellent Homecare is altijd goed bereikbaar, je krijgt snel reactie en er worden veel diensten ingevuld. De medewerkers zijn enthousiast en kundig. Ik werk graag samen met Excellent HomeCare.
Cindy Hoekzema, zorgcoördinator Stichting InterMediCare Thuiszorg Bussum

Onze ervaringen met Excellent HomeCare zijn fantastisch.
Frances en Lara zijn zeer professioneel en staan dag, avond (en als het nodig is nacht) voor ons klaar. We kunnen snel schakelen en hebben altijd zeer snel antwoord op uitgezette diensten.
Ze denken met ons mee en weten door hun kennis en expertise van zowel zorg als de aandacht en interesse voor ons huis de juiste ZZP-ers op de juiste plekken in te zetten.
We zijn erg blij met Excellent HomeCare.
Rianna Portengen, Teamleider Zorg Rosa Spier Huis Laren

Acht jaar geleden maakte ik kennis met mw F. van Hek.
Ze kwam zorg verlenen bij mijn dementerende vriendin in Het Gooi, waar ik toen bewindvoerder en mentor van was. Het was fijn om te zien hoe zorgzaam en betrokken mw Van Hek was.
Ik kon ook altijd met vragen over praktische zaken bij haar terecht.
Toen er meer zorg en begeleiding nodig was, heeft mw Van Hek een klein team van vaste zorgverleners geregeld. Ik ging na een bezoek aan mijn vriendin altijd gerustgesteld naar huis, in de wetenschap dat alles goed ging.
Als ik een cijfer zou moeten geven zou het een 9 zijn.
Liesbeth D.

Frances kwam gedurende een aantal jaren een paar uur per week bij mijn toen nog thuiswonende dementerende moeder om haar en ons (dochters) te ondersteunen. Al heel snel voelde Frances, zowel voor mijn moeder als voor ons, als een familielid. Feilloos voelde zij mijn moeder aan. Na ieder bezoek ontvingen we een uitgebreid verslag van haar bevindingen en eventuele aandachtspunten. Professioneel en adequaat handelde ze wanneer nodig bleek. Mijn moeder keek altijd uit naar haar bezoek. Ook nu ze in een zorgcentrum woont, bezoekt Frances haar nog regelmatig. Zo ontzettend fijn voor mijn moeder om in haar nieuwe omgeving ook een bekend gezicht te zien.
Heel eerlijk? Eigenlijk kunnen we Frances niet missen :-).
Hanneke van der Kam

Onze vader was, ook voor hij alzheimer kreeg, een kleurrijke maar moeilijke man. Ook mijn moeder had, zeker in deze verdrietige situatie, mensen nodig die haar ‘gebruiksaanwijzing’ intuïtief begrepen. We waren dus enorm blij dat we Frances bereid vonden ons te helpen.
Niet alleen in de verzorging zelf, maar ook in het vinden van de juiste mensen voor de 24uurszorg.
Het zorgstelsel is helaas niet ingesteld op maatwerk en behandelt iedereen en alles op dezelfde manier. Frances paste zich wel, liefdevol en geduldig, aan de situatie en de karakters aan. Ze verlichtte, samen met de door haar aangedragen mensen, deze zware en verdrietige periode.
We zijn haar daar nog steeds erg dankbaar voor.

24uurszorg - Raoul

Professionals

Ik werk sinds februari 2021 samen met Excellent HomeCare. Fijne samenwerking. Hele leuke meiden die er altijd voor je zijn. Communicatie is heel fijn. Houden altijd rekening met je. Kortom uitstekend!
Senna, zzper

Excellent HomeCare voelt voor mij net als een grote mama vogel.
Dit is het eerste bureau dat mij onder haar vleugels nam als nieuwe, net startende onderneemster die nog lang niet alles wist.

Excellent HomeCare heeft mij bijgestaan daar waar ik nog onduidelijkheden had.
Ze hebben mij een hele fijne start gegeven als zzp'er door met mij mee te denken en mij diensten aan te bieden die bij mij pasten.
Bij onduidelijkheden tijdens de dienst o.a. omtrent bv. het corona beleid kon ik altijd iemand bereiken van Excellent HomeCare ondanks het tijdstip, dit geeft een vertrouwd gevoel.
Bij Excellent HomeCare sta je er nooit alleen voor, maar word je wel volledig in je eigen kracht gezet!!
Zahra, zzper

Excellent HomeCare het bemiddelingsbureau waar je als zzp’er kunt werken. Communicatief en genoeg werkplekken waar je kunt inplannen.
Hele leuke organisatie!

Ik werk al een half jaar als zzper bij Excellent HomeCare en ik heb het heel erg naar mijn zin hier. Er zijn vele diensten waar je kunt inplannen en de werkplekken zijn super, je word echt gewaardeerd op de werkplekken en dat miste ik.
Dus niet aarzelen maar schrijf je in! En wie weet ervaar je hetzelfde als ik.
Christina, zzper

Ik werk nu al enige tijd voor Excellent Homecare. Het positieve is, is dat er altijd werk is. Ik werk op dit moment in drie verschillende huizen, met veel plezier. Frances is altijd bereikbaar en denkt graag met je mee en staat altijd voor je klaar. Ik hoop nog lang te kunnen werken voor haar.
Robert, zzper

Via mijn netwerk leerde ik Frances in oktober 2019 kennen. Vanaf dag 1 was het contact goed. Via Frances heb ik al op vele mooie en leuke plekken mogen werken. In (kleine) woonzorglocaties, maar ook in de private sfeer bij cliënten thuis, als teamlid in een 24-uursdienst.
Frances en Lara kennen hun zzp-ers, maar ook hun klanten goed. Zo weten zij keer op keer de juiste match te maken. De communicatie is duidelijk en de lijnen zijn kort. Altijd zijn ze te bereiken om te sparren of feedback te geven of om gewoon even bij te praten en dat is heel fijn.
Ik kan Excellent HomeCare van harte aanbevelen voor zowel de werkzoekende als ook voor adequaat en zorgzaam personeel zoekende organisaties dan wel particulieren.
Henriëtte Emmelot,
Professioneel Mantelzorger
Gezelschap voor U

Ik ben Mieke en als helpende 2+ ben ik al 6 jaar met plezier werkzaam bij Excellent HomeCare als zzper.
Ik krijg gevarieerde opdrachten en dat houdt mij scherp en je leert veel.
Ik hou van afwisseling en heb altijd zin in mijn werk.
Ik werk met mijn hart en Excellent HomeCare werkt ook met hun hart. Ik ben trots dat ik deel mag zijn van dit team.
Mieke, zzper

Nu alweer ruim 2 jaar als verpleegkundige actief via Excellent HomeCare en wat heb ik genoten en gewerkt via dit bureau. Zeer tevreden tot vandaag de dag. Deze tevredenheid bestaat voornamelijk uit de snelle en goeie service van vooral Frances en Lara, snel in het contact, snel met betalen, snel met het fixen van de betaal facturen, snel met antwoorden al met al ''keurig''. De opdrachten zijn ook mooi divers, ik heb vooral gewerkt via Excellent HomeCare in verpleeghuizen waar ik veel heb kunnen betekenen voor collega's en de doelgroepen.
Younes, zzp'er